VISI-viikkokisa 2017

visi viikkokisa xl

LP HCP LÖYDÄT TÄÄLTÄ

PB HCP LÖYDÄT TÄÄLTÄ

SCR LÖYDÄT TÄÄLTÄ

 

Kilpailuviikko alkaa aina maanantaina ja päättyy sunnuntaina. Kilpailua voi pelata enintään yhden kilpailukierroksen päivässä. Kilpailukierroksen on oltava tasoituskelpoinen. Viikkokilpailuun voi osallistua muun kilpailun yhteydessä maksamalla viikkokisan kilpailumaksun. Mikäli pelaaja pelaa VISI-viikkokisaa samanaikaisesti eri korttin, niin se on sallittua, hcp lp-sarjassa henkilökohtaisen lyöntipelin yhteydessä ja hcp pb-sarjassa henkilökohtaisen lyöntipelin tai pistebogeyn yhteydessä.


Viikkokilpailu pelataan 8.5.- 15.10. viikot. 19 - 41.
Sarjat ja pelimuoto:

18r Lp HCP

18r Pb HCP

Kilpailija saa valita osallistuuko Lp vai Pb-sarjaan. Ensimmäinen kierros ratkaisee, kumpaan sarjaan kilpailija osallistuu.

Tiit
Kilpailija saa valita käyttämänsä tiin kilpailukierroskohtaisesti ja se on merkittävä tuloskorttiin. Jos tätä ei ole tehty, kilpailusuoritus hylätään tämän kierroksen osalta. Huom! Pelaaja voi pelata eri kilpailukierrokset miltä tiiltä haluaa, kunhan ne on merkitty korttiin. 36 tiiltä pelatut kierrokset eivät ole mukana parhaassa Lp Scr tuloskilpailussa.

Maksu
Kausipelimaksun maksaneilla kilpailumaksu on 3 €/kierros. Ei-kausipelaajat maksavat kilpailumaksun lisäksi green fee-maksun.

Tasoitus ja tulos
Kilpailijalla on oltava voimassa oleva virallinen tasoitus. Suurin kilpailussa käytettävä slope tasoitus on 36. Pelaaja osallistuu molempiin sarjoihin samalla kortilla.

18r Lp Hcp ja Pb Hcp-sarjassa tulokseksi huomioidaan pelaajan kilpailuviikolla pelaamien kilpailukierrosten paras yksittäinen tulos. Lopputuloksiin lasketaan pelaajan 7 parasta viikkotulosta.

Tasatulostilanteessa ratkaisee parempi lopputulokseen huomioimatta jäänyt viikkotulos. Jos kaikki nekin ovat samoja, ratkaisee arpa.

Tulospalvelu- ja seuranta:
Caddiemaster hoitaa tulospalvelun.

Kauden loputtua palkitaan
• Lp Hcp ja Pb Hcp sarjoissa 3 parasta

• Alhaisin kauden aikana tehty Lp Scr tulos.

Kortit
Ennen kierrosta kortit leimataan ja pelattava tee merkitään siihen. Kilpailukierrokset huomioidaan tasoituksiin. Pelaajan ja merkitsijän allekirjoittama tuloskortti on palautettava toimistoon, tai tuloskorttilaatikkoon välittömästi kilpailukierroksen päätyttyä.

Kilpailunjohtaja
Caddiemaster

Tuomari

Markku Paunonen/Kilpailutoimikunta

 

Yhteystiedot / Contact information

Osoite / Address

Niinilahdentie 2
48310 Kotka

Sähköposti / Email

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelin / Telephone

05 210 3700